Karakartal Haber & Canlı Skor

Spor Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 47.5 MB
  • Sürüm 5.0.1
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Sporx Development T.

Karakartal Haber & Canlı Skor indir. Sağlık ve Fitness kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

IOS mobil cihazınıza ücret ödemeden indirerek kullanabileceğiniz Karakartal Haber mobil uygulaması adından da anlaşılacağı üzere sizlere Beşiktaş futbol takımı ile ilgili en güncel haberleri sunuyor. Şampiyon Beşiktaş hakkında her şeye kolayca ulaşabileceğiniz bu muhteşem mobil uygulamaya sizde ücretsiz bir şekilde  sahip olun ve kolaylıkla kullanmaya başlayın. 

Siyah beyazlılar hakkında son dakika haberleri, tüm spor branşlarındaki kartallardan haberler, armaya gönül vermiş taraftarların gündem yorumlarını sen de Karakartal Haber' den takip edin ve takımınız hakkında daha çok bilgiye sahip olun. Maçlardan ve idmanlardan en özel kareleri mobil cihazınızda ki Karakartal Haber & Canlı Skor mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz. 

Beşiktaş futbol takımının tüm resmi maçlarının an be an canlı metin anlatımı, kadrolar, olaylar ve daha bir çok içerik uygulama ile sizleri bekliyor olacak. Beşiktaş takımına ait haberleri favori olarak işaretleyebilir, daha sonra bu haberlerinize erişebilirsiniz.  Sizde koyu Beşiktaşlı iseniz bu kaliteli mobil uygulamaya sahip olarak takımınız hakkındaki her türlü bilgiye anında ulaşabilirsiniz. 

Karakartal Haber & Canlı Skor indir